Slide
O nama
Advertise Design Digital je kreativna agencija koja se bavi pružanjem širokog spektra usluga iz oblasti digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću uopšte. Agencija je osnovana 2015. sa idejom da pomaže preduzetnicima i preduzetnicama da svoje ideje pretoče u održivi biznis.
Advertise Design Digital ekipa vredno radi da pomogne svojim klijentima i klijenktkinjama da, uz najmodernije i najefektivnije pristupe, razviju sopstveni brend i integrišu se u tržište rada. Ukoliko pokrećete novi biznis ili smatrate je već postojećem potrebno unapređenje ili osveženje, mi smo prava adresa za vas.
Uz trud, rad, kreativnost, preduzimljivost i malo mašte, naš tim će od Vaših koncepata napraviti konkretno i opipljivo.
Pre upuštanja u saradnju, bavimo se detaljnim ispitivanjem tržišta u potrazi za potencijalnom konkurencijom, kako bismo uvideli šta nedostaje. Sledstveno tome, gradimo ideje i implementiramo ih u Vaš preduzetnički poduhvat.
Ovo su sektori našeg delovanja:

Web dizajn
Grafički dizajn
Hosting usluge
Social media management 
Odnosi s javnošću
Consulting usluge
Tehnička podrška
Ono čime se najviše ponosimo jeste odgovornost i kvalitet poslovanja. Naša mlada ekipa je izuzetno posvećena svojim klijentima i klijentkinjama pri sprovođenju njihovih ideja u delo.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram